Tankotanssi

Tankotanssi juontaa juurensa mm. kiinalaiseen sirkukseen. Laji vaatii voimaa ja notkeutta, joka kehittyy kyllä tunneilla edetessä. Ei suositella raskaanaoleville.

YLEISIÄ OHJEITA: otathan pois sormukset ja roikkuvat korut. Ethän käytä käsirasvaa samana päivänä.

 

Tankotanssin alkeet, kausitunnit:

Tankotanssin kausitunneilla edetään rauhalliseen tahtiin erilaisten pyörähdyksien, temppujen ja voimaharjoitusten myötä kohti invertointia (pää alaspäin). Varusteina aluksi riittää tavalliset liikuntavaatteet ja pieni pyyhe. Tuntien edetessä tarvitset lyhyet shortsit ja mahdollisesti pitoaineita. 

 

Tankotanssin alkeet, lyhytkurssi (8 kertaa): 

Tankotanssin lyhytkurssilla tutustutaan lajiin mm. erilaiset pyörähdykset ja temput tulevat tutuksi. Kurssilla ei mennä pää alaspäin. Varusteina aluksi riittää tavalliset liikuntavaatteet ja pieni pyyhe. Tuntien edetessä tarvitset lyhyet shortsit ja mahdollisesti pitoaineita. 

 

 

 

Tankotanssin alkeet, tiiviskurssi (2,5t):

Tiiviskurssilla tulet tutustumaan lajiin mm. erilaisia pyörähdyksiä, voimaharjoittelua ja temppuja tangolla. Varusteena tavalliset liikuntavaatteet, lyhyet shortsit ja pieni pyyhe.

 

Tankotanssi pole1, kausitunti:

Tarkoitettu jo alkeiskurssin käyneille. Tunneille harjoitellaan inverttejä ja muita temppuja, voimaa ja erilaisia pyörähdyksiä. Varusteena tavalliset liikuntavaatteet, lyhyet shortsit ja pieni pyyhe.

 

Tankotanssi pole1, lyhytkurssi ( 8 kertaa):

Tarkoitettu heti alkeiskurssin jälkeen. Tunneille harjoitellaan inverttejä ja muita temppuja, voimaa ja erilaisia pyörähdyksiä. Varusteena tavalliset liikuntavaatteet, lyhyet shortsit ja pieni pyyhe.

 

Pole1/2, kausitunti:

 

 Pole2, kausitunti:

 

 Pole3, kausitunti:

 

Pole3/4, kausitunti:

 

 

Pole&Power:

Tankotanssijan voimatunti.  Soveltuu kaikentasoisille. 

 

 

Tarjonnasta löytyvät myös yksityistunnit ja ryhmien tilaustunnit! Kysy lisää poleandpower@gmail.com/0442521483.